Vil du leie klubbhuset?

Klubbhuset tjener som møtearena for idrettslaget, men egner seg like godt til andre typer sammenkomster og konferanser. Vi liker at klubbhuset er i bruk, og vi ønsker derfor å legge tilrette for og leie ut huset til andre til fornuftige priser.


Bildene viser salen i 2.etg. Bilder fra 1.etg vil komme snart.

Klubbhuset har dette å tilby:
– Sal i 1.etg nært kjøkken med serveringsluke. Salen er utstyrt med bord og stoler, plass til ca. 100 personer. Koselig sofakrok. Videokanon og lerret. To toalett i gang.
– Kjøkken med kjøleskap og fryser, gode kokemuligheter, industrioppvaskmaskin, godt utstyrt med tallerken, bestikk, kopper og glass samt kjøkkenutstyr.
– Sal i 2.etg med et mindre kjøkken. Serveringsluke, vanlig oppvaskmaskin og kjøleskap uten frys. Enkelt kjøkkenutstyr. Salen er utstyrt med bord og stoler, plass til ca. 150 personer. Har også scene. Veranda i motsatt ende. To toalett i gang rett utenfor salen. Videokanon og høyttalere.
– Internett over hele huset.
– Heis.
– Fri bruk av stadionanlegg og uteområde.
– Ventilasjonsanlegg.

Prisliste utleie:
1.etg (inkl. kjøkken og vask): 2.600,- (2.000,- eks. vask). Medlemspris 2.300 (eks. vask 1.800)
1.etg (eks. kjøkken): 1.500,- (1.000,- eks. vask). Barnebursdag 600. Medlemspris 500,-
2.etg (inkl. tekjøkken 2.etg og vask): 2.600,- (2.000,- eks. vask). Medlemspris 2.300 (eks vask 1.800)
2.etg (inkl. kjøkken 1.etg og vask): 2.800,- (2.300,- eks. vask). Medlemspris 2.400,- (eks vask 1.900)

Vi får ofte spørsmål om du som leietaker får tilgang dagen før for pynting osv. Dette er ikke inkludert i prisen, men vi er opptatt av at du skal få en god opplevelse av å leie klubbhuset vårt. Vi er villig til å strekke oss langt for at du skal få god tid til pynting osv. før selve tilstelningen. Vi ber likevel om forståelse for at det kan være andre som leier før/etter deg og at det derfor kan være trangt mellom tilstelningene. Dersom du har behov for lengre tid til forbereding/opprydding ber vi om at du tar kontakt med oss. Dersom dette stenger et større tidsrom hvor andre kunne brukt huset kan vi måtte be om et ekstra gebyr.

Hva betyr inkl. og eks. vask?

Dette må du som leietaker gjøre ved INKL. vask:
Vaske bord og stoler og sette disse på plass. Kopper, fat, bestikk osv. skal vaskes i oppvaskmaskin og settes på plass. Grov rengjøring av kjøkken kreves (med det menes større søl, flekker osv.). Større flekker, matrester, løst boss osv. skal vaskes og samles i bossbøttene. Evt. søppel utendørs samles sammen.

Idrettslaget gjør dette for deg:
Vasker gulv i sal, kjøkken, korridor, toalett osv. Komplett rengjøring av WC og kjøkken.

Dette må du som leietaker gjøre ved EKS. vask:
Vaske bord og stoler og sette disse på plass. Kopper, fat, bestikk osv. skal vaskes i oppvaskmaskin og settes på plass. Grov rengjøring av kjøkken kreves (med det menes større søl, flekker osv.). Større flekker, matrester, løst boss osv. skal vaskes og samles i bossbøttene. Evt. søppel utendørs samles sammen. Vasking av gulv i sal, kjøkken, korridor, toalett osv. Komplett rengjøring av WC og kjøkken.
Representant fra anleggsgruppa vil gå over etter endt arrangement. Leietaker plikter å betale vaskegebyr dersom lokalet ikke er presentabelt for neste leietaker.

 


Kalender
Klikk her for å se kalender i stor versjon

 

 

Kontaktperson:
Jan Ove Longvastøl
E-post: janove.longvastol (alfakrøll) skodjeil.no

En del sender SMS, ringer eller sender melding via Facebook om leie. Utleieansvarlig får en del henvendelser vedr. booking så vi er avhengig av at du sender en e-post til adressen over, eller aller helst benytter bookingskjemaet under. Da vil bookingen din automatisk havne på rett plass og på den måten unngå misforståelser eller at bookingen din blir glemt.

Du kan etter at du har sjekket kalender om lokalet er ledig booke direkte ved å benytte skjemaet under:


Kontaktinformasjon:

Fullt navn:

Adresse:

Postnummer og sted:

Telefon:

E-post


Type arrangement

Sal:

Kryss av om du er medlem i Skodje IL (blir sjekket):
Er medlem

Dato og klokkeslett (Venstreklikk en gang på "dd" og skriv inn manuelt. ELLER: Hold musepeker over datofeltet og klikk på den store pilen ned som befinner seg bak årstall).

fra kl. til kl.


Annen eventuell info:

For å unngå "spam", må du skrive inn tall - og bokstavkombinasjonen under FØR du trykker send:
captcha

DEL MED VENNER: