Vil du leie klubbhuset?

Klubbhuset tjener som møtearena for idrettslaget, men egner seg like godt til andre typer sammenkomster og konferanser. Vi liker at klubbhuset er i bruk, og vi ønsker derfor å legge tilrette for og leie ut huset til andre til fornuftige priser.


Bildene viser salen i 2.etg. Bilder fra 1.etg vil komme snart.

Klubbhuset har dette å tilby:
– Sal i 1.etg nært kjøkken med serveringsluke. Salen er utstyrt med bord og stoler, plass til ca. 100 personer. Koselig sofakrok. Videokanon og lerret. To toalett i gang.
– Kjøkken med kjøleskap og fryser, gode kokemuligheter, industrioppvaskmaskin, godt utstyrt med tallerken, bestikk, kopper og glass samt kjøkkenutstyr.
– Sal i 2.etg med et mindre kjøkken. Serveringsluke, vanlig oppvaskmaskin og kjøleskap uten frys. Enkelt kjøkkenutstyr. Salen er utstyrt med bord og stoler, plass til ca. 150 personer. Har også scene. Veranda i motsatt ende. To toalett i gang rett utenfor salen. Videokanon og høyttalere.
– Gratis internett.
– Heis.
– Fri bruk av stadionanlegg og uteområde.
– Ventilasjonsanlegg.

Prisliste utleie:

Utleiepriser 2020

Vi får ofte spørsmål om du som leietaker får tilgang dagen før for pynting osv. Dette er ikke inkludert i prisen, men vi er opptatt av at du skal få en god opplevelse av å leie klubbhuset vårt. Vi er villig til å strekke oss langt for at du skal få god tid til pynting osv. før selve tilstelningen. Vi ber likevel om forståelse for at det kan være andre som leier før/etter deg og at det derfor kan være trangt mellom tilstelningene. Dersom du har behov for lengre tid til forbereding/opprydding ber vi om at du tar kontakt med oss. Dersom dette stenger et større tidsrom hvor andre kunne brukt huset kan vi måtte be om et ekstra gebyr.

Kalender
Klikk her for å se kalender i stor versjon

Kontaktperson:
Odd Grande
Tlf: 917 69 976
E-post: grandeoddarne@gmail.com

Du kan etter at du har sjekket kalender om lokalet er ledig booke direkte ved å benytte skjemaet under:


Kontaktinformasjon:

Fullt navn:*

Adresse:*

Postnummer og sted:*

Telefon:*

E-post:*


Er du medlem i Skodje IL? Velg internbruk dersom bookingen gjelder internbruk:*

Type arrangement

Type arrangement

Type bruk

Sal:

Sal:

Sal:

Sal:

Sal:

Sal:

Dato og klokkeslett (Venstreklikk en gang på "dd" og skriv inn manuelt. ELLER: Hold musepeker over datofeltet og klikk på den store pilen ned som befinner seg bak årstall).

fra kl. til kl.


Annen info:

For å unngå "spam", må du skrive inn tall - og bokstavkombinasjonen under FØR du trykker send:
captcha

DEL MED VENNER: