Skodjes jubelsesong fortsetter.
Etter en deilig og sterk 2-1-seier på Åram/VanKam er Skodje klar for 4. divisjon neste år – allerede fem serierunder før slutt.

Etter vår tiende strake seier – og totalt 15 av 17 hittil i år – er det bare Stranda som kan ta oss igjen med hele fem kamper igjen. Dessuten har vi en luke på hele elleve poeng ned til Stranda før vi tar fatt på de siste matchene.
At opprykket skulle sikres mot ÅVK så tungt ut etter et kvarters spill på det som i førsteomgang var ei god grasmatte på Eidså. Da tok ÅVK fortjent ledelsen etter en dødball. ÅVK hadde dessuten hatt et skudd i tverrliggeren i denne perioden.
Også etter målet smalt det i treverket bak Skodje-keeper Espen, men heldigvis gikk også denne ut igjen på banen. Her kunne det fort stått 2-0 til ÅVK uten at vi kunne sagt noe på det.
Vi gjorde et par rokeringer etter dette, og etter hvert tok vi fullstendig kommandoen på oppgjøret. ÅVK ble presset bakover på banen, men dessverre var vi ikke fryktelig farlige foran motstanderens boks. 1-0 var fortjent nok til pause, selv om ÅVK-spillerne tydelig følte seg presset tilbake i denne omgangen.
Det var derfor en særdeles positiv Skodje-gjeng – med tanke på at vi lå under – som angrep 2. omgangen. Dette skulle vi snu! I andreomgang tok vi umiddelbart kommandoen. Eirik hadde en stor sjanse, Eivind ei god heading og Håkon kunne fort scoret et par mål han og, men det ble ikke noe ut av disse sjansene.
I det presset var i ferd med å minske til, smalt det imidlertid. Eirik fikk drømmetreff fra distanse og ballen føk hardt via tverrliggeren og inn. Dermed 1-1 etter omlag 65 minutter og massiv motivasjon til et seiersjagende Skodje-lag.
Vi fortsatte presset ei stund etter dette, før det dabbet av igjen. Det åpnet seg voldsomt opp på det som nå var en søkkvåt bane og begge lag hadde gode overgangsmuligheter, men uten å ta vare på dem. Så – litt ut av intet igjen – smalt det igjen. Ronny hadde forvillet seg opp på topp, stusset til Eivind – som på halv volley banket inn 2-1 og full jubel. Da var det igjen fire-fem minutter.
I stedet for å kjøre på videre lot vi ÅVK ta kommandoen etter dette. Dessverre. For de siste åtte-ni minuttene ble det kaotisk både én, to og tre ganger i forsvaret vårt.
Temperatur ble det også, blant annet da ÅVK ringrev Ole Per Kragset forsøkte seg på en særdeles usportslig manøver etter at vi hadde spilt ut ballen etter en hodeskade på en ÅVK-spiller. Hadde det blitt baklengs der, hadde nok kampens meget gode dommer fått en solid jobb å gjøre helt på tampen. Uansett: På merkverdig vis kom vi oss unna baklengs og 2-2 – blant annet etter etter et stangskudd på tampen.
Vi skal ikke skryte oss på de elleville opprykkscenene, men en slags opprykksjubel ble det i alle fall. Neste år venter 4. divisjon, men først venter Stordal onsdag.
Vi har ikke tapt hjemme i år og har ikke tenkt å gjøre det nå heller. Stordal har vi heller ikke slått i år. Det har vi tenkt å gjøre onsdag. Så vel møtt på Skodje stadion til lokaloppgjør førstekommende onsdag!

Skodje-stjernene denne gang går til: *** ** *
Kampfakta: ÅVK – Skodje 1-2 (1-0) Mål Skodje: Eirik Nesset Hjelvik og Eivind Erstad Gult Skodje: Ola Valaas Skare Skodjes lag: Espen Skarbø – Nicholai Zabka, Ola Valaas Skare, Ronny Pettersen, Adrian Andrukiewicz – Tobias Sortehaug, Eirik Nesset Hjelvik, Marius Fylling, Ole Tobias Nilsen – Håkon Opsal, Eivind Erstad. Benytta innbyttere: Ørjan Haram, Simon Ødegaard Fylling.

DEL MED VENNER:  
        
          

commentscomments

  1. Geir R. sier:

    Gratulerer med opprykket!
    Eg er rimelig sikker på at vi er det beste 5.divisjonslaget i Europa, i alle fall nord-Europa.